Airco stapelkorting

Airco stapelkorting

De winter is in aantocht. Wij hebben de ideale oplossing om je huis bij te verwarmen en comfortabel te houden. Onze geavanceerde airconditioning units zorgen ook voor aangename warmte tijdens de kille wintermaanden.

Stapelkorting

Je ontvangt bij aanschaf van een airconditioning nu 10% korting! Maar koop je er een tweede unit bij, dan krijg je 15% korting op het totaal en bij 3 stuks loopt deze korting op naar 25%!

Warmte in de winter

Met onze airconditioning ben je goed voorbereid op de koude winteravonden. Onze airconditioning units zijn ontworpen om te voorzien in extra warmte, waardoor je je huis in een gezellige oase kunt veranderen, ongeacht de buitentemperatuur.

Duurzaam verwarmen

Met onze airconditioning kun je niet alleen besparen op je energierekening, maar ook je ecologische voetafdruk verkleinen. Door alleen de ruimtes te verwarmen die je op dat moment gebruikt, bespaar je aanzienlijk op gasverbruik. Denk bijvoorbeeld aan het verwarmen van de kamers van studerende kinderen, de keuken, of de aanbouw. Zo maak je een bewuste keuze voor verduurzaming en besparing.

Twijfel je over welk airconditioningsysteem het meest geschikt is voor jouw woning? We begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom geven we je graag advies. Vertrouw op onze gecertificeerde monteurs voor een professionele installatie van je airconditioning.

Investeer in je comfort en welzijn en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk adviesgesprek. Laat de winter maar komen; jij bent er helemaal klaar voor!

 

0165 - 542 450
info@bogersbv.nl