Jubileumactie april CV ketel

Jubileumactie april CV ketel

Je CV ketel vervangen, waarom?

Wist je dat vanaf 2026 het waarschijnlijk verplicht wordt om bij vervanging van je cv-ketel een efficiënter verwarmingstoestel te installeren? Bij Bogers begrijpen we hoe belangrijk het is om vooruit te denken en de juiste keuzes te maken voor een duurzame toekomst. Daarom willen we jou helpen om nu al te profiteren van een voordelige en efficiënte oplossing.

Waarom wachten tot 2026? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing voor jouw huis. We staan voor je klaar met deskundig advies en uitstekende service.

Onze partner Wibro bestaat 50 jaar en zo’n jubileum laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. Om het met hen mee te vieren, hebben we een mooie jubileumactie voor je: Maak nu gebruik van onze actie en investeer in een comfortabele en duurzame verwarming voor de toekomst.

Jubileum actie

In april hebben we een speciale actie: koop een nieuwe CV-ketel bij Bogers en ontvang €150 korting op je nieuwe ketel. Dat betekent dat je niet alleen investeert in een energiezuinig systeem, maar ook nog eens een mooie korting ontvangt. Jouw oude ketel is dus geld waard.

Deze actie is geldig vanaf 1 april tot en met 30 april.

0165 - 542 450
info@bogersbv.nl