Win een CV-ketel of spouwmuurisolatie!

Win een CV-ketel of spouwmuurisolatie!

Bezoek ons op de energiebeurs ‘duurzaam Woensdrecht’

Zaterdag 1 juni ontvangen wij jullie graag in het gemeentehuis van Hoogerheide. Van 10:00 tot 16:00 zijn wij aanwezig om jullie alle informatie te geven die jij nodig hebt om je huis te verduurzamen!  Tijdens deze beurs draait het helemaal om jou en je huis groener maken.

Alle informatie over de beurs vind je hier.

Bezoekadres:

Huijbergseweg 3
4631 GC Hoogerheide

Zaterdag 1 juni 10:00 – 16:00

Win een CV ketel of isolatie van je huis

En het leukste van deze beurs: Bogers en Wibro delen geweldige prijzen uit op de energiebeurs. Namens Bogers kun je een sprankelende CV-ketel winnen en Wibro biedt een gratis spouwmuur-isolatiepakket aan voor je huis! Het enige wat je daarvoor moet doen is langskomen op de beurs en je gegevens achter laten. Dus wil jij aan de slag met verduurzamen, bezoek de beurs op 1 juni!

Actie voorwaarden:

  • Niet op lopende offertes van mogelijk te winnen diensten
  • CV-Ketel maximaal CW5
  • Spouwmuurisolatie tot maximaal 200 m2
  • Exclusief spouwmuurvervuiling verwijderen
0165 - 542 450
info@bogersbv.nl