Airco & zonwering: de perfecte combinatie!

Airco & zonwering: de perfecte combinatie!

Houd je terras en interieur koel met zonwering en binnenshuis met airconditioning.

De zomermaanden brengen aangename temperaturen, maar soms kan de zon wat té aanwezig zijn. Voor een comfortabele leefomgeving is de combinatie van airco en zonwering een must!

Waarom kiezen voor airconditioning?

Airconditioning biedt niet alleen verkoeling op hete dagen, maar zorgt ook voor een aangenaam binnenklimaat waarin je optimaal kunt ontspannen. Door de binnentemperatuur nauwkeurig te reguleren, creëer je een constante, comfortabele omgeving die bijdraagt aan een betere nachtrust en hogere productiviteit. Bovendien filtert airco de lucht, wat de luchtkwaliteit verbetert en allergenen vermindert, waardoor je huis gezonder en prettiger aanvoelt.

Met een rendement van COP 4,5 bespaart airconditioning op je gasverbruik door efficiënte verwarming in de winter. Bovendien kan de koeling in de zomer vrijwel “gratis” zijn als je zonnepanelen hebt, die de benodigde elektriciteit opwekken. Dit maakt airco niet alleen een luxe maar ook een slimme investering in zowel comfort als duurzaamheid.

Al verkrijgbaar vanaf € 2.199,- incl. btw en montage.

Efficiënt omgaan met de temperatuur van buiten

Naast het binnen tegenhouden van de warmte, is het buiten zorgen voor een aangename setting net zo belangrijk. Knikarm-terrasschermen bieden optimale zonbescherming en verfraaien je terras. Hun ruime schaduwoppervlak maakt het mogelijk om comfortabel buiten te zijn, zonder de hinder van direct zonlicht. Voor zonwering kun je terecht bij onze partner Wibro.

Door buiten warmte te weren met een zonnescherm en binnen de temperatuur te reguleren met airconditioning, creëer je een omgeving voor doorlopend comfort en ontspanning.

Contact opnemen voor de zonwering? Dat kan hier.

Voor meer informatie of contact over airconditioning, klik hier.

0165 - 542 450
info@bogersbv.nl