CV-ketel

CV-ketel

Een aangename temperatuur in huis, ongeacht het weer buiten, begint met de juiste cv-ketel. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment cv-ketels die perfect passen bij de behoeften van jouw woning. We zijn trots op onze betrouwbare cv-ketels van topmerken zoals Remeha en Nefit, die hoog comfort garanderen.

Waarom kiezen voor Remeha en Nefit?

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van A-merken zoals Remeha en Nefit als het gaat om cv-ketels. Deze merken hebben hun sporen verdiend in de industrie en staan bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze cv-ketels zijn ook ‘hybrid ready’, wat betekent dat je ze kunt combineren met een hybride warmtepomp voor nog meer energiebesparing.

Bespaar op gasverbruik

Met onze cv-ketels kun je tot wel 10% tot 15% besparen op je gasverbruik. Dit resulteert niet alleen in lagere energierekeningen, maar is ook een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met een energiezuinige cv-ketel draag je bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk.

Deskundig advies

Twijfel je welke cv-ketel het beste past bij jouw woning? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom of bij je thuis. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste cv-ketel die aan al je verwarmingsbehoeften voldoet.

Professionele installatie

Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van je cv-ketel, waardoor je verzekerd bent van een probleemloze werking. Investeer in comfort en energiebesparing met onze cv-ketels en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Combi-ketel

Specificaties

  • Compatible met hybride warmtepomp
  • Inlaatcombinatie
  • Vuilfilter
  • Nieuw rookgasafvoerkanaal
  • Inclusief afvoer oude CV
  • Volgens nieuwe CO norm

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

0165 - 542 450    0165 - 542 450
    info@bogersbv.nl