Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Zorg voor een milieuvriendelijke warmwatervoorziening in je woning met een warmtepompboiler. Hiermee kun je niet alleen genieten van warm water op een duurzame manier, maar bespaar je ook aanzienlijk op je energierekening.

Hoog rendement

Onze warmtepompboilers zijn ontworpen voor hoog rendement en optimale energiebesparing. Ze halen warmte uit de omgevingslucht en gebruiken deze efficiënt om je water te verwarmen. Dit betekent dat je kunt genieten van warm water zonder een grote impact op het milieu of je portemonnee.

Bespaar op gasverbruik

Met een warmtepompboiler kun je tot wel 10% tot 20% besparen op je gasverbruik voor het verwarmen van water. Deze aanzienlijke besparingen dragen bij aan een groenere levensstijl en verminderen je ecologische voetafdruk.

Subsidie voor duurzaamheid

Bij de aanschaf van een warmtepompboiler kun je rekenen op een ISDE-subsidie van minimaal € 500,-. Deze financiële stimulans maakt de overgang naar duurzame warmwaterverwarming nog aantrekkelijker.

Deskundig advies op maat

We begrijpen dat de keuze voor een warmtepompboiler een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we vrijblijvende adviesgesprekken aan in onze showroom of bij je thuis. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste warmtepompboiler die perfect aansluit op jouw behoeften.

Professionele installatie

Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van je warmtepompboiler, waardoor je verzekerd bent van een soepele werking en maximaal comfort. Kies voor duurzame warmwatervoorziening en besparing met een warmtepompboiler van topkwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Warmtepompboiler

Specificaties

  • Mogelijk in bestaande situaties
  • Te regelen via Cozytouch bridge
  • Sanitaire warmwater-voorzieningen
  • Besparing van 10% tot 20% op het gasverbruik

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of advies op maat, neem dan contact met ons op.

 

0165 - 542 450    0165 - 542 450
    info@bogersbv.nl