Over ons

Over ons

Betrokken, kwaliteit & service

In 1927 zette Frans Bogers vanuit een schuurtje achter het ouderlijk huis de stap naar een eigen bedrijf. Frans was een vakman in hart en nieren, een loodgieter toen er nog lood gegoten werd. Met een duwkar, wat handgereedschap en een flinke portie inzet maakte hij naam en kreeg hij steeds grotere opdrachten. Zo verlegde Frans de koperen bekleding van de kapel van het Mariadal-klooster. Frans zijn vakmanschap bewees zich op grotere projecten en de naam Bogers werd hierdoor bekender in de bouwwereld. Zo verzorgde hij de installaties in verpleeghuis Charitas, de LTS aan de Laan van Henegouwen in Roosendaal en de V&D in Bergen op Zoom.

De zoon van Frans, Mart, kwam na het behalen van de benodigde diploma’s in de zaak en nam in 1959 het roer over. Het loodgieterswerk werd breder opgezet en voorzien van een afdeling voor centrale verwarming. Daarna volgde in 1968 de uitbreiding met de afdeling elektrotechniek.

In 1972, met de komst van aardgas, ontstond er behoefte aan gespecialiseerde monteurs voor service en onderhoud aan gasgestookte toestellen. De afdeling Gasservice West-Brabant werd opgericht. In 1988 werd de afdeling daktechniek vervolmaakt met de introductie van innovatief kunststofdakbedekking.

Het familiebedrijf behield zijn goede reputatie en groeide uit zijn jasje. De locatie op de Burgerhout werd ingeruild voor een groter perceel aan de Boulevard. Na een brede opleiding en het behalen van zijn vakdiploma’s kwam in 1994 Frank, de zoon van Mart, in dienst, en nam enkele jaren later de directievoering over.

Tegenwoordig verzorgt familiebedrijf Bogers installaties voor utiliteit, scholen, luxe en seriematige woningbouw. Daarnaast ondersteunen we particulieren die hun eigen woning gaan bouwen en doen kleine installatieklussen bij particulieren en bedrijven. We zijn werkzaam in de omgeving van Roosendaal en een erkend leerbedrijf.

  • Betrouwbaarheid
  • Vakmanschap
  • Onafhankelijkheid
  • Samenwerking
  • Maatwerk

Van ontwerp tot installatie

Omdat wij maatwerk leveren, ontwerpen wij de installaties zelf en doen alle benodigde berekeningen op basis van uw wensen. Met Bogers Installatieburo krijgt u de installatie die u wenst. Neem contact op en we helpen u graag verder.

0165 - 542 450    0165 - 542 450
    info@bogersbv.nl