Over ons

Over ons
Je woning verduurzamen met Bogers

Duurzame service in installatietechniek

Bogers bestaat al drie generaties en is gevestigd in Roosendaal. Wij zijn een groeiend middelgroot technisch installatiebedrijf wat voornamelijk regionaal werkt.

De focus ligt op het compleet verduurzamen van woningen waarbij vakmanschap en service onze speerpunten zijn. Met een enthousiast team streven we naar een optimale klanttevredenheid.

Certificeringen en erkenningen

 • Erkenningen op het gebied van gas, water en elektra
 • Certificeringen behaald op voor procescertificeringen voor VGM en VCA (veiligheid)
 • Gecertificeerd installateur voor Legionellapreventie in leidingwater voor beheersplannen
 • Risico-analyses en beheersmaatregelen op Legionella-gebied
 • Erkend leer- en opleidingsbedrijf

Wij zorgen voor een binnenklimaat waarin jij je thuis voelt!

Wij zijn een service-gericht, technisch bedrijf en we richten ons op verduurzaming van je woning. Wij streven om je wooncomfort te optimaliseren.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties gericht op duurzaamheid en besparen.

Dat zijn installaties op het gebied van verduurzaming en comfort zoals; warmtepompen, hybrid ready combi-ketels, airconditioning, warmtepompboilers en ventilatie.

We zijn een erkend leerbedrijf en partner van het Regionaal Opleidings Instituut. We hebben voortdurend leerlingen die de Beroeps Begeleidende Leerweg volgen, de combinatie van werken en leren. Tevens doen we actief mee aan allerhande stages, meeloopdagen en ‘best-man’-wedstrijden.

Een familiebedrijf om trots op te zijn

Bogers is oorspronkelijk in 1927 gestart als loodgietersbedrijf en in 1959 werd het loodgieterswerk breder opgezet en voorzien van een afdeling voor centrale verwarming. Daarna volgde in 1968 de uitbreiding met de afdeling elektrotechniek.

In 1972, met de komst van aardgas, ontstond er behoefte aan gespecialiseerde monteurs voor service en onderhoud aan gasgestookte toestellen. De afdeling Gasservice West-Brabant werd opgericht. In 1988 werd de afdeling daktechniek vervolmaakt met de introductie van innovatief kunststofdakbedekking.

Het familiebedrijf groeide uit zijn jasje en de locatie op de Burgerhout werd ingeruild voor een groter perceel aan de Boulevard.

Sinds 2022 richt Bogers zich voornamelijk op verduurzaming van woningen in de particuliere sector.

 • Betrouwbaarheid
 • Vakmanschap
 • Onafhankelijkheid
 • Samenwerking
 • Maatwerk

Van ontwerp tot installatie

Omdat wij maatwerk leveren, ontwerpen wij de installaties zelf en doen alle benodigde berekeningen op basis van jouw wensen. Met Bogers krijg je de installatie die je wenst. Neem contact op en we helpen je graag verder.

0165 - 542 450  0165 - 542 450
  info@bogersbv.nl